martes, 20 de marzo de 2012

Un lloc per a gaudir

Una tapa i una cervesa ben freda es el plan perfecte per a tot castellonenc, i més si s'encontra en les festes de la Magdalena!
~Una familia guadint en el Mesón de la Tapa y la Cerveza

En aquestes festes s'instala un "mesón" format per 25 casetes de bars i restaurants de tota espanya. El primer dissabte a les 13:00 hores la reina de les festes inagura oficialment el "mesón". Aquest es converteix en  un lloc de pelegrinatge obligat per a totes les persones que visquen la Magdalena, un lloc per a tots els públics, tant joves com famílies senceres o gent major.
Encontrem tapes per a tots els gustos encara que triomfa el clàssic, és a dir, les patates braves, els calamars, l'ensalada russa, les croquetes, els arrossos i els bocates de llonganissa amb allioli.
Darrere de l'èxit del "mesón" de la Tapa i la Cervesa Enrique Querol, organitzat per Mediterrani i la Junta de Festes, es troba un nodrit grup de col·laboradors. Destacar el suport de Asador 7 de Julio, Canal 9, El Corte Inglés de Castelló i demés col·laboradors. Tots contribueixen amb el seu treball al fet que el recinte situat a la plaça d'Espanya es converteixi aquests dies en un dels llocs més populars de la setmana gran de Castelló.
A tot açó, cal destacar la part solidària del "mesón", ja que tots els anys col·labora amb una ONG donant 2.000 euros de la recaptació obtinguda durant els nou dies de durada dels festejos. Aquest any, els 2.000 € seran per a la Fundació Síndrome de Down.

No hay comentarios:

Publicar un comentario